Word fit en flexibel,
verbeter je zit en prestaties in het zadel
"@ home" of "on the go"
met expert trainer Melissa Seneca.

Jouw online ruitertraining anytime, anywhere!

Equi-yoga @ home is het enige online ruitertraining platform waar yoga, pilates, breathwork, functional movement (fitness) en mindfulness worden samen gegoten in een  online membership voor de druk bezette ruiter.
En dit allemaal door een ruiter met levenslange ervaring, specifiek voor ruiters!

Of je nu op zoek bent naar meer kracht, flexibiliteit of blessurepreventie, balans in het zadel of stressmanagement op je paard; we have it all!

Van functional movement trainingen tot poweryoga , recovery  en stretch flows tot ontspanning en verzachting van fysieke kwaaltjes tot het werken aan een betere houding in het zadel en jouw ademhaling;! Er zijn zelfs stable proff stretches, warm uos en workouts aanwezig!
Jouw training, op jouw moment, op jouw maat!

It’s up to you!

Equi-yoga @ home membership

Krijg onbeperkt toegang tot een online videotheek met 50+ video's (en counting), challenges en programma's specifiek voor ruiters!

Personaliseer jouw
work-out routine!

Wat je lichaam ook nodig heeft of hoeveel tijd je agenda je ook toelaat, hier vind je de gepaste training voor jouw noden.

Kies uit meer dan 50 + video’s, programma’s en challenges op basis van duur, focus, intensiteit & meer. 
– met wekelijkse toevoeging van nieuwe video’s!

Ontworpen door een ruiter, specifiek voor ruiters!

Al mijn kwalificaties en ervaring als yoga teacher, functional movement trainer en voormalig professioneel jumping amazone worden hier gecombineerd om jou expert programma’s, lessen en tips te geven om jou blessure vrij, vaster, happier en met meer balans &  connectie in het zadel te doen zitten (en ook de effecten mee te nemen in het dagelijkse leven!).

Voor alle niveaus en disciplines.
Kies een training die bij
jou past!

Voor wedstrijdruiters, wandelaars, yga beginners of gevorderden…. geniet van meer dan 50 video’s die je kan streamen op elk apparaat.
Kies uit yoga, kracht, relaxerend, rugpijn verzachten of flexibiliteit of ga voor mindfulness en ervaar meer innerlijke rust. Weinig tijd of net eens meer? Je kan kiezen tussen traiing van 3-50 min.
Ontworpen om jou als ruiter sterker, mobieler en flexibeler in het zadel te doen zitten voor optimaal rijplezier voor zowel jou als je paard! 

So, what's included?

Monthly lives

Maandelijks is er een virtuele live sessie waar je al jouw vragen kan stellen en samen met mij en andere equi yogi’s kan trainen.

Wekelijks nieuwe video

Wekelijks wordt er een nieuwe video toegevoegd, of maandelijks een nieuwe challenge of nieuw programma! Alle voorafgaande video’s blijven gewoon beschikbaar. 

Community

Maak deel uit van een community van ruiters die er dagelijks voor kiezen om de beste versie van zichzelf te worden (zowel in als naast het zadel).

Challenges & programma's

Dankzij challenges die doorheen het jaar live gehost worden kan jij zelf ervaren wat je groei is en zal je effectief ook aan de slag gaan met de trainingen i.p.v. enkel uit te stellen!
De programma’s zorgen ervoor dat jij gedurende een bepaalde tijd gefocust aan 1 specifiek aspect van je training kan werken indien je dit wil!

Cursussen en programma's...

wMel_051121-133

"Start to Equi yoga" basis cursus

(Niet inbegrepen in het membership)

wMel_051121-60

21 days
Mobility for equestrians

Coming soon!
(Inbegrepen in het membership)

wMel_051121-39

1 week
Start to Equi-yoga challenge

(Inbegrepen in het membership.)

wMel_121121-125

Sos rugpijn

Coming soon!
(Inbegrepen in het membership.)

Join me live

1 keer per maand is er een live sessie via zoom (45 min) die doorgaat op maandagavond om 19u! Hierin beantwoord ik kort eventuele vragen en trainen we samen rond 1 thema.

Ben je een member en kan je er live niet bij zijn dan kan je de replay bekijken in je login!
Je kan deze sessies betalend meevolgen per losse sessie als “niet member” maar als member krijg je GRATIS toegang!

Hoe werkt het?

Kies tussen een jaarlijks of maandelijks membership of een programma dat je aanspreekt. Het membership waarbij je anytime, anywhere, toegang krijgt tot alle cursussen, programma’s en video’s, is de meest voordelige manier aan om ruitertraining te doen! Met het membership krijg je ook toegang tot de maandelijkse live sessies, kan je je training personaliseren op focus, intensiteit, duur, plaats, etc.. dankzij onze handige filterfunctie!  Daarbij heb je als member de kans om specifieke trainings aan te vragen, we doen er alles aan om jou, als ruiter, zo goed mogelijk verder te helpen!

Schrijf je in voor een gratis proefperiode van 14 dagen! (Is het niets voor jou? No stress:  je kan makkelijk kosteloos annuleren binnenin die 14 dagen!)
Kies dan voor een jaarlijks of maandelijks membership. (Het jaarljikse membership is een pak voordeliger!)
Login anytime, anywhere om toegang te krijgen tot alle trainings en maandelijkse live sessies die je op verplaatsing kan volgen, waar en wanneer jij het nodig hebt!
Bang dat je niet weet waar te beginnen of het membership niet genoeg zal gebruiken?
No worries, we got you: er wordt wekelijks een nieuw “weekly program” toegevoegd om jou te inspireren! 

Niet zo’n fan van een membership? We got you!
Je kan sommige programma’s en cursussen apart aankopen. Schrijf je in, creëer je eigen acount en ga van start!
(let op: met het membership heb je het meeste waarde voor je geld.)

Wat mijn klanten zelf ervaren:

Ik mocht reeds meer dan 50 ruiters begeleiden naar minder spierpijn, meer mobiliteit & kracht en zo een beter gevoel in het zadel.
Kom jij erbij?

Meet your coach:

Ik ben Melissa, gecertificeerd yoga teacher & jumping amazone.
Mijn focus?
Jou sterker, happier & zelfzekerder in het zadel doen zitten!

Maandelijks membership

Maandelijks te betalen
34 Maandelijks
 • Maandelijkse virtuele q & a + training sessie
 • Wekelijks wordt er een nieuwe video of programma van de maand toegevoegd
 • Onbeperkt toegang tot meer dan 50 video's, programma's en challenges!
 • Toegang tot de app!
 • Maandelijks automatisch vernieuwd!
 • Elk moment opzegbaar

Jaarlijks membership

Krijg 2 MAANDEN GRATIS!
30 Maandelijks
 • Maandelijkse virtuele q & a + training sessie
 • Wekelijks wordt er nieuwe video of nieuw programma van de maand toegevoegd!
 • Onbeperkt toegang tot meer dan 50 video's, programma's en challenges!
 • Toegang tot de app!
 • Jaarlijks automatisch vernieuwd!
 • Jaarlijks opzegbaar
populair

FAQ

Most frequent questions and answers

YES!  Alle real time yoga video’s zijn allemaal online te volgen, op jouw eigen tempo. Waar en wanneer jij wil. Je krijgt na aankoop toegang tot een online platform met persoonlijke login. Er is ook een app beschikbaar zodat je van overal met je gsm steeds met jouw ruitertraining aan de slag kan!

NEEN! Als ruiter hebben we het vaak noga druk… daarom koos ik ervoor zeer korte maar effectieve yoga flows toe te voegen. Het merendeel van de lessen duurt van 10 à 30 minuten. Er zijn ook langere lessen van ongeveer 45 min. indien je graag eens wat langer “flowt” op een rustiger moment!

SOWIESO! De yoga zal op zichzelf al een enorm effect hebben maar ook de audio meditaties die in de videobibliotheek zitten gaan je enorm helpen! 

Dankzij de app kan je er makkelijk op eender welk moment bij. 

Je kan perfect als beginner starten, ik geef opties voor iedereen; de complete beginner tot de gevorderde yogi 

JA! Dat kan zeker… Via de online community wordt er per maand een poll gehouden waarop jij kan stemmen. heb je een specifieke aanvraag voor een les? stuur je gewoon een mailtje of instagram DM, ik help je heel graag verder!

Het Membership is maandelijks opzegbaar indien je kiest voor de optie “maandelijks” bij de check-out. Je betaald dan per maand 34 Euro.

je kan kiezen tussen de volgende opties :

 • maandelijks: 34 Euro/maand
 • Jaarlijks: 30 euro/maand

indien je kiest voor “jaarlijks” betaal je pze maand gedurende een jaar, zo is de kost gespreid. Voor het einde van dat jaar kan je annuleren voordat het abbonement zich automatisch hernieuwd. 

online yoga studio

10 + 3 maand
GRATIS