Equi-yoga helpt ambitieuze, gepassioneerde ruiters om sterker & happier in het zadel te zitten, zowel fysiek als mentaal!

Ontdek het aanbod:

Wij vinden het belangrijk dat er voor ieder wat wils is. 
Je kan kiezen tussen een online video cursus, een online membership of persoonlijke begeleiding (in real life of virtueel).

Start to
Equi-yoga

Kom alles te weten over yoga, mindfulness & ademhaling voor ruiters in deze online videocursus en start meteen met een goede basis om op verder te bouwen!

Equi-yoga @ home

Een membership met real time yoga video's specifiek voor ruiters.
Werk aan jezelf als ruiter; Anytime, anywhere!

Equi-yoga VIP

Personal training op maat..
Specifiek voor jouw unieke noden als ruiter!

Waarom je bij Equi-yoga aan het juiste adres bent:

Voor alle niveau's

Yoga beginner of gevorderde? Een recreatie ruiter of eerder een wedstrijd ruiter of hoog niveau? iets ertussenin? Equi-yoga is voor iedereen.

Anytime anywhere

Op wedstrijd, op vakantie, on the road…. volg jouw ruitertraining op jouw tijdstip en plek naar keuze!

Specifiek voor ruiters

Yoga & pilates houdingen, drills en flows die zo zijn opgesteld door een ruiter, voor ruiters, zodat ze jou kunnen helpen in het zadel. zowel mentaal als fysiek!

Wil jij dit ook? Bekijk dan eens ons aanbod

Wat maakt Equi-yoga zo uniek?

Uniek

Het enige online platform waar je alle diepgaande basiskennis rond yoga & mindfulness voor ruiters kan opdoen, alsook de enige plek waar je deze unieke bewegingsvorm (mix van yoga, pilates & functional movement) aangepast voor ruiters kan volgen!

Expertise

Opgesteld door een ruiter met jarenlange ervaring in de paardensport die weet wat het leven op en naast je paard inhoudt. Zo ervaar ik zelf wat voor effect bepaalde houdingen of trainingen hebben op je zithouding, rijstijl, innerlijke rust & focus!

Onbeperkt toegang

Na aankoop heb je onbeperkt toegang tot het online platform Blijf onbeperkt bijleren, blijf onbeperkt aan je mentale en fysieke gezondheid werken!

"on the go"

Op wandelweekend met je paard? op wedstrijd? Op de stallen of vanuit de living; Met Equi-yoga heb jij jouw ruitertraining overal op zak! Op jouw eigen tempo vanop jouw plek naar keuze. Handig toch?!

Wat de equi-yogi's zeggen:

Dankzij de "yoga voor ruiters" wordt er naast mijn stabiliteit op het paard ook aan mijn ademhaling naast het paard gewerkt. Het is steeds super relax terugkomen van de yoga studio na een stressvolle week!

Laura D.B.

“Ik had veel last aan mijn rug. Sinds ik naar de yoga voor ruiters ga heb ik GEEN last meer. Ik heb véél minder stress en het is ook zeer goed voor mijn ademhaling.”

Liene

"Ik ben heel krachtig maar heb korte spieren en stijve schouders. Sinds ik yoga voor ruiters doe zijn deze spieren stilaan "langer" geworden en de schouders wat flexibeler. Het is alsof ik enkele centimeters langer ben na elke sessie en veel meer grip voel in het zadel. Mijn ademhaling is ook meer onder controle. Een aanrader!."

Sonia H.

"Als druk werkende mama, partner, vriendin,... en daarbovenop nog eens gepassioneerde amazone, is het heel moeilijk om een gezond evenwicht te vinden hierin. Dankzij Melissa heb ik kennis gemaakt met (equi)yoga en heeft het mij geleerd om in het dagelijkse leven of te paard ook gewoon te blijven doorademen. Dusja,laat dat zeker een pluspunt zijn bovenop de verbeterde flexibiliteit, energieboost en 100% ME-time die iedereen wel nodig heeft!"

Tatiana G.